ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

8 tips voor het kiezen van een zorgverzekering

11-11-2020 Bron : DGN Publishers (eigen bericht)

Morgen maken alle zorgverzekeraars hun de premies en voorwaarden voor volgend jaar bekend. Daarna is het mogelijk om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Overstappen is eenvoudig én kan je al snel honderden euro's per jaar opleveren. 

ZorgKiezer.nl helpt jaarlijks duizenden mensen met overstappen. Ook dit jaar is de vergelijker van zorgverzekering klaar voor het zorgseizoen. Met acht handige tips helpt de vergelijkingssite overstappers op weg. 

Persoonlijke Top 3

Dit jaar biedt ZorgKiezer klanten voor het eerst een persoonlijke Top 3 aan. Het principe is eenvoudig: overstappers beantwoorden een aantal korte vragen. Vervolgens ontvangen zij een selectie van drie verzekeringen die bij hun wensen aansluiten rechtstreeks in hun mailbox. Met de service maakt ZorgKiezer het overstappen nóg makkelijker voor iedereen die geen tijd of zin heeft om zich zelf in de mogelijkheden te verdiepen. 

Zorgverzekering 2021

Vanaf 12 november zijn alle premies voor de zorgverzekering 2021 bekend. Vanaf dat moment kun je jouw zorgverzekering vergelijken. Je kunt tot 1 januari overstappen. 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd