ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

ONVZ komt met nieuwe zorgverzekering: Jaaah

12-11-2020 Bron : DGN Publishers (eigen bericht)

Verzekeringsconcern ONVZ lanceert een nieuw merk: Jaaah. Jaaah gaat terug naar de basics, of zoals ze zelf zeggen: 'Zeg jaaah. tegen een verzekering zonder gedoe' 

De keuze bij Jaaah. is eenvoudig, kort maar krachtig. Verzekerden krijgen een natura basisverzekering die ze eventueel kunnen uitbreiden met 6x fysiotherapie of een dekking van 250 euro voor tandartskosten. Als kers op de taart krijgt de Jaaah-verzekerde een gratis tandongevallenverzekering.

Uitgebreide zorgkeuze

Jaaah biedt verzekerden de garantie dat zij bij ieder ziekenhuis terecht kunnen. Maak je als Jaaah-verzekerde toch gebruik van een niet-gecontracteerde zorgverlener (denk bijvoorbeeld aan een kliniek), dan krijg je 75% van de nota vergoed.

Premie

De premie voor het Jaaah pakket bedraagt 115 euro voor de basisverzekering met een eigen risico van 385 euro. Het toevoegen van de dekking voor fysiotherapie kost 5,95 per maand. Kies je als klap op de vuurpijl voor de tandverzekering, dan kost je dat 11,50 per maand extra.

Jaaah is onderdeel van verzekeringsconcern ONVZ. Het gelijknamige ONVZPNOzorg en VVAA zijn hier ook onderdeel van. 

Zorgverzekering 2021

Alle zorgverzekeraars maken uiterlijk vandaag hun voorwaarden en premies voor de zorgverzekering 2021 bekend. Zodra de premie van alle verzekeraars bekend zijn kan het vergelijken en overstappen beginnen. Meld je aan voor het PremieAlert en krijg bericht zodra alle premies bekend zijn.

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct