ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

Stad Holland verhoogd jaarpremie met 54 euro

05-11-2020 Bron : DGN Publishers (eigen bericht)

Na DSW heeft ook Stad Holland de premie voor 2021 bekend gemaakt. De verzekeraar verhoogt de premie volgens jaar naar 133 euro per maand. Dit komt neer op een jaarpremie van 1596 euro: 54 euro meer dan dit jaar.

De nieuwe premie ligt 3,5% hoger dan dit jaar. Tegelijkertijd stijgt de premie minder hard dan de gemiddelde stijging die het kabinet voorspelde in de miljoenennota. Het kabinet verwacht dat de gemiddelde zorgpremie in 2021 stijgt met 4,2%.

Restitutiepolis Stad Holland

De basispremie van Stad Holland is vrij prijzig vergeleken met het landelijk gemiddelde. Dit komt deels doordat Stad Holland - in tegenstelling tot veel verzekeraars - slechts één type basisverzekering aanbiedt: de restitutiepolis. Verzekerden die deze verzekering hebben, hebben volledige vrije zorgkeuze. Dit betekent dat ze zelf bepalen voor welke zorgverlener zij kiezen. Er gelden dus geen beperkingen in verband met de contractering tussen zorgverleners en de zorgverzekeraar.

Zorgverzekering 2021

Uiterlijk 12 november maken alle zorgverzekeraars hun premies en voorwaarden voor 2021 bekend. Vanaf dat moment kun je jouw zorgverzekering vergelijken en een nieuwe verzekering voor 2021 te kiezen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe voorwaarden en premies? Meldt je dan nu aan voor het ZorgKiezer PremieAlert en ontvang bericht zodra de premies bekend zijn.

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct