Plaats een beoordeling

Beoordelingen

Onze bezoekers beoordelen ACTA als volgt (11 beoordelingen):

Algemene indruk
6,5 | score: 3 van 5
Service:
6,4 | score: 3 van 5
Faciliteiten:
8,1 | score: 4 van 5
Tandarts:
6,1 | score: 3 van 5
Prijs/Kwaliteit:
6,8 | score: 3 van 5
6,0 | score: 3 van 5
Anoniem
10-05-2022
Service: 6,0; Faciliteiten: 6,0; Tandarts: 6,0 Prijs/Kwaliteit: 6,0;
+

Ik kom al jaren bij de Acta. Eerst alleen bij parodontologie en later ook bij de studenten. De studenten zijn zeer kritisch op al het eerder verrichte werk in je gebit. Dat is natuurlijk niet altijd prettig maar wel heel nuttig. Voor mij zijn de wachttijden nooit lang. De afdeling parodontologie is waarschijnlijk wel de beste van het land. In een geval van nood word je altijd meteen geholpen.

+

Tarieven mondhygiëniste zijn flink gestegen.

8,0 | score: 4 van 5
Mevr. Garber, Amsterdam
11-02-2022
Service: 9,0; Faciliteiten: 8,0; Tandarts: 8,0 Prijs/Kwaliteit: 8,0;
+

Aandacht, secuur werken, overleg met collega en mentor.

+

Mogelijk de apparatuur die voor problemen zorgde.

3,0 | score: 2 van 5
Dhr. Daniel, Amsterdam
29-04-2020
Service: 6,0; Faciliteiten: 8,0; Tandarts: 3,0 Prijs/Kwaliteit: 6,0;
+

Ze gaan achter je aan om ervoor te zorgen dat je minstens 2 controles per jaar doet.

Orthodontie was redelijk goed (wel al jaren geleden)

Mondhygiënistes zijn aardig.

Samenvatting: Als je jong bent met goede mondverzorging en geen problemen hebt met je gebit is dit een prima goedkope tandarts.

+

Kwaliteit van het werk (zelfs met een docent erbij) kan heel erg verschillen per studente/docent. (Van goed en pijnloos tot tandvleesbeschadigend en pijnlijk)

Veel dingen die de gewone tandarts wel ziet worden bij de ACTA genegeerd of weggewuifd.

Je dossier ontwikkelt zich niet echt, 'ontdekkingen' in je gebit worden niet altijd opgeschreven, en worden steeds opnieuw ontdekt door studenten bij elke nieuwe controle. Hierdoor voelt elke controle als een nieuwe intake waarbij ze eigenlijk niet weten wat er nou allemaal in je mond aan de hand is.

Afspraken kunnen erg lang duren en beschikbaarheid kan ook slecht zijn in sommige periodes.

Weinig aandacht voor detail.

Samenvatting: Als je wat ouder bent, je gebit er wat slechter aan toe is of je speciale behandelingen nodig hebt, is dit een slechtere tandarts en zou je beter af zijn bij een goede reguliere tandarts die wel wat meer aandacht voor detail heeft.

1,0 | score: 1 van 5
Anoniem
13-02-2019
Service: 7,0; Faciliteiten: 8,0; Tandarts: 1,0 Prijs/Kwaliteit: 1,0;
+

Vriendelijk

+

Een leerschool met experimenterende en prutserige studenten ondersteund door onverschillige leraren/mentoren. Elke mentor heeft een andere mening over het eindresultaat. Hierdoor duurt het traject ruim twee keer langer dan nodig is. Het is beter om naar een orthodontist met minimaal 5 jaar ervaring te gaan. Wellicht leuk voor kinderen, maar niet geschikt voor volwassenen.

10,0 | score: 5 van 5
Anoniem
11-02-2019
Service: 9,0; Faciliteiten: 9,2; Tandarts: 9,6 Prijs/Kwaliteit: 10,0;
+

Vriendelijke studenten die de tijd voor je nemen. De behandelingen zijn vrij lang (1,5 uur ipv 10 min) maar daarna weet je dan ook echt álles van je gebit. Mooi gebouw, goed bereikbaar, deskundig (maar in opleiding), goedkoop consult (€15 - 50 per keer ( controle, schoonmaken, foto’s etc)

+

Ik vind de telefoniste doorgaans zeer onvriendelijk plus ik wordt helemaal platgebeld voor het maken van een vervolgafspraak waarbij alle marketingtrucs worden ingezet (ook nadat ik herhaaldelijk heb aangegdven slechts een keer pj te willen langskomen). Om die reden heb ik vaker overwogen om over te stappen.