Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade

Tandarts Amsterdam

Plaats een beoordeling

Beoordelingen

Onze bezoekers beoordelen Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade als volgt (4 beoordelingen):

Algemene indruk
5,0 | score: 3 van 5
Service:
4,0 | score: 2 van 5
Faciliteiten:
5,8 | score: 3 van 5
Tandarts:
4,3 | score: 2 van 5
Prijs/Kwaliteit:
4,3 | score: 2 van 5
1,0 | score: 1 van 5
Dhr. Jan, Amsterdam
30-12-2019
Service: 1,0; Faciliteiten: 6,0; Tandarts: 1,0 Prijs/Kwaliteit: 4,8;
+

nieuw pand

+

n alle opzichten is dit een zeer bedenkelijke tandartsenpraktijk.
De praktijk bestaat voornamelijk uit tandartsen die net zijn begonnen. De balans tussen ervaren en onervaren tandartsen is niet in balans.

Het trekken van een verstandskies bij een van mijn eerste afspraken ging niet soepel. De tand brak in stukken tijdens het trekken. Een meer ervaren tandarts ging nog even 10 minuten zijn best doen, maar dat wilde ook niet echt baten. De 'meest ervaren' tandarts werd opgetrommeld die het probleem na een klein uurtje gelukkig wel kon verhelpen. De schade was flink waardoor mijn kaakbot 2 weken lang bloot heeft gelegen. Gelukkig was ik bijna knock out gegaan door 'iets teveel' verdoving dus viel de pijn mee.

De mondhygiënisten zijn van een bedenkelijk niveau. Had bij een afspraak erg mijn twijfels over een plekje op mijn tand waarvan ik dacht dat het een gaatje kon zijn. Hier hoefde ik mij geen zorgen over te maken werd me verteld. Ook de andere aanwezige mondhygiëniste gaf aan dat het 'maar een beetje verkleuring was'. Ik stond er op dat er dan maar iemand van de tandartsen naar moest kijken. Dat werd me niet in dank afgenomen, maar de tandarts die kwam kijken constateerde wel degelijk dat het een gaatje was dat aangepakt moest worden.

Een afspraak later werd dit gaatje gevuld. Deze keer zonder verdoving. Die vulling zat wat te hoog waardoor ik een flink aantal dagen last van mijn kaak had. Dit is later weer hersteld. Een week na herstel viel de vulling eraf, dit heb ik maar laten herstellen in andere tandartsenpraktijk.

Is de administratie dan misschien goed geregeld? Helaas, ook daar gaat veel mis. Kreeg twee weken geleden een mail met een bericht dat er nog een factuur open stond. Heb een goede zorgverzekering en ik had nog nooit een factuur gezien. Toen ik belde met de vraag of ik dan een factuur kon krijgen met meer informatie werd me verteld dat het systeem even niet werkte en ze geen factuur konden sturen. Later kreeg ik een mail dat ik zelf maar moest bellen naar een externe partij die de administratie voert. Daar konden ze me echter alleen verder helpen als ik een factuurnummer zou doorgeven. Die had ik helaas niet. Na een boze mail aan de tandartsenpraktijk kreeg ik dan uiteindelijk toch een factuur met incassokosten er aan toegevoegd!?

Als je uitkijkt naar dit soort ellende is de tandartsenpraktijk aan de stadhouderskade een aanrader!

10,0 | score: 5 van 5
Anoniem
27-08-2019
Service: 9,0; Faciliteiten: 9,0; Tandarts: 10,0 Prijs/Kwaliteit: 7,2;
+

Ziet er tegenwoordig prachtig uit!

Behandeling was goed, pijnloos en zonder enige moeite werd er meteen een extra behandeling doorgevoerd!

+

Niks :)

5,0 | score: 3 van 5
Anoniem
17-07-2014
Service: 1,0; Faciliteiten: 3,0; Tandarts: 1,0 Prijs/Kwaliteit: 1,0;
+

tandarts is zeer slecht, ik heb een wortelkanaalbehandeling gehad en door hem de hele tand verloren, de rekening was 800 euro en mijn kies paar jaar verder moest verwijderd worden want deze tandarts heeft 'm gewoon doorgeboord! bljf vooral weg van deze plek

4,0 | score: 2 van 5
Anoniem
08-01-2014
Service: 5,0; Faciliteiten: 5,0; Tandarts: 5,0 Prijs/Kwaliteit: 4,0;
+

Centraal gelegen, goed bereikbaar.

+

Krijg het gevoel dat hier niet zo zeer zorg wordt geleverd, maar vooral geld moet worden verdiend. Van controles van €20,52 alleen kun je niet leven, dus lekker vaak foto's maken (en er dan amper op kijken) en flink doorsturen naar de mondhygiëniste, ook al is alles schoon. En als ze van al dat geld nou op zijn minst het pand een beetje onderhielden, maar zo vervallen als dat er vanbinnen uitziet...