ZorgKiezer.nl

Zorgverzekering met vergoeding spiraaltje 2019

Door: - Leestijd: 1 minuut

Een vergoeding voor een spiraaltje krijg je vanuit je basispakket tot dat je 20 jaar bent. Ben je 21 jaar of ouder dan heb je een aanvullende verzekering nodig die de kosten van een spiraaltje vergoed. 

Kosten spiraaltje

Een spiraaltje valt net als de anticonceptiepil onder anticonceptiva. De kosten voor het spiraaltje zelf bedragen ongeveer € 150,-. De kosten verschillen per type spiraaltje. De huisarts kan het spiraaltje plaatsen zonder extra kosten. Ga je naar een specialist of gynaecoloog dan moet je rekening houden met zo’n € 250 voor alleen het plaatsen van een spiraaltje.

Aanvullende verzekering voor spiraaltje

Via ZorgKiezer kun je aangeven dat jij je graag aanvullend wilt verzekeringen voor anticonceptie en eventueel andere zorgwensen. De goedkoopste zorgverzekeringen worden dan getoond. Bekijk via de onderstaande link het overzicht. 

Zorgverzekeringen met spiraalvergoeding

Er zijn enkele zorgverzekeringen die anticonceptie boven de 21 jaar volledig vergoeden. Onderstaand een overzicht van de aanvullende verzekeringen die je via ZorgKiezer kunt afsluiten met een volledige vergoeding voor anticonceptiva.

Vergelijk verzekeraars voor anticonceptiva »

Besparen op je zorgverzekering in 2020

In 2020 kun je veel geld besparen op je zorgverzekering. Op ZorgKiezer kun je alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op prijs, vergoeding en service. Je kiest dus eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering met de beste vergoeding. Wanneer je graag een spiraaltje vergoed wilt krijgen, vergelijk dan goed op vergoeding. Je kunt ook direct bij de vergoedingen voor anticonceptie kijken.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over een vergoeding of over de zorgverzekering 2020? Bel ons op 020 261 1600. We helpen je graag verder en kunnen de verzekering ook telefonisch voor je afsluiten.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd