ZorgKiezer.nl

Zorgverzekering met vergoeding IVF 2019

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wil je in 2019 graag een zorgverzekering met vergoeding IVF? Wanneer je als vrouw moeite hebt met zwanger worden, kan IVF een uitkomst bieden. Drie Ivf-behandelingen worden vergoed vanuit je basisverzekering. Wil je meer vergoed krijgen, dan kun je je daarvoor aanvullend verzekeren.

Vergoeding IVF 2019

Soms lukt een behandeling niet in een keer en zijn er meerdere behandelingen nodig. Vanuit de basisverzekering krijg je niet meer dan drie behandelingen vergoed. Als je meer behandelingen nodig hebt, kun je de kosten het beste dekken met een aanvullende verzekering. 

De vergoeding geldt in eerste instantie voor een behandeling in het ziekenhuis, maar is ook geldig voor gespecialiseerde klinieken. 

Vergoeding voor IVF »

Voorwaarden

In sommige gevallen dekt de aanvullende verzekering zelfs ook klinieken in het buitenland. Check voor een behandeling in het buitenland altijd eerst of je zorgverzekering wel een contract heeft met de desbetreffende kliniek. 

Houd er rekening mee dat alle verzekeraars een gezondheidsverklaring hanteren. Pas na goedkeuring van deze verklaring ben je verzekerd voor IVF in 2019. 

Bespaar op jouw zorgpremie 2019

Op ZorgKiezer.nl kun je enorm besparen op je zorgpremie door te vergelijken en over te stappen. Wij laten jou van iedere zorgverzekering de kosten, de vergoedingen en de service zien. Daarbij kun je via ZorgKiezer.nl extra korting krijgen.

 • Op ZorgKiezer.nl kies je eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering.
 • Op ZorgKiezer.nl ontvang je tot 12% extra korting op je zorgpremie.
 • Online je zorgverzekering afsluiten is altijd goedkoper.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Mocht je vragen hebben over IVF-vergoeding of heb je een vraag over de zorgverzekering 2019, bel ons op het telefoonnummer 020-2611600. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd