ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding gehoorapparaten

Door: - Leestijd: 1 minuut

Komend jaar een zorgverzekering met een vergoeding gehoorapparaten nodig? Een basisverzekering vergoedt niet voor 100% de kosten van een gehoorapparaat. Wanneer je de kosten volledig vergoed wilt krijgen, zal je een aanvullende zorgverzekering moeten afsluiten. Er zijn veel zorgverzekeraars die een dergelijke vergoeding aanbieden. Op ZorgKiezer vergelijk je eenvoudig alle zorgverzekeringen met elkaar. Wij geven je inzicht in de kosten, de vergoedingen en de service van een bepaalde zorgverzekeraar. Heb je genoeg aan de vergoeding die een basisverzekering dekt? Start dan met vergelijken. Wil je een aanvullende vergoeding voor een gehoorapparaat, bekijk dan de selectie op deze pagina.

Zorgverzekeringen met vergoeding gehoorapparaat

Vanuit je basisverzekering krijg je 75% van het aankoopbedrag vergoed. De overige 25% betaal je met een eigen bijdrage. Je kunt een aanvullende verzekering afsluiten om deze eigen bijdrage op te vangen. De aanvullende verzekering dekt dan (gedeeltelijk) jouw eigen bijdrage. Dat is wat anders dan het eigen risico. 

Een volledig overzicht van aanvullende zorgverzekeringen met een vergoeding voor hoortoestellen staat in ons vergoedingenoverzicht. De aanvullende voorwaarden bij de zorgverzekering van jouw keuze staan bij de polisvoorwaarden.

Bespaar op je zorgverzekering

Je kunt behoorlijk besparen op je zorgpremie wanneer je bij ZorgKiezer je zorgverzekering met een gehoorapparaten vergoeding afsluit. En wel om 3 redenen:

 • Zelf online je verzekering regelen is goedkoper
 • Door online te vergelijken, kies je voor de beste, goedkoopste en meest geschikte zorgverzekering
 • Op ZorgKiezer ontvang je tot 20% extra korting op je zorgverzekering

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je vragen over de zorgverzekering 2021 of heb je hulp nodig bij het afsluiten? Bel ons op het nummer 020-2611600. Er staat een team van zorgverzekering specialisten klaar om je te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd