ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding hoortoestel 2020

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wil je in 2020 een zorgverzekering met een vergoeding voor een hoortoestel? Wij van ZorgKiezer.nl geven jou overzicht in alle zorgverzekeringen voor 2020. Wij geven jou inzicht in de vergoedingen, de premies en de service. Wij regelen voor jou de overstap en geheel niet onbelangrijk: overstappen van zorgverzekering via ZorgKiezer betekent een flinke besparing voor je portemonnee. De kosten voor een hoortoestel worden niet helemaal vergoed vanuit een basisverzekering. Daarom zul je een zorgverzekering moeten afsluiten die deze kosten wel dekt.

Top 3 zorgverzekeringen met vergoeding hoortoestel in 2020

Vanuit je basisverzekering krijg je 75% van het aankoopbedrag vergoed. De overige 25% betaal je met een eigen bijdrage. Je kunt een aanvullende verzekering afsluiten om deze eigen bijdrage op te vangen. De aanvullende verzekering dekt dan (gedeeltelijk) jouw eigen bijdrage. Onderstaand een overzicht van de aanvullende verzekeringen die je via ZorgKiezer kunt afsluiten. 

Voor een volledig overzicht van aanvullende zorgverzekeringen met een vergoeding voor hoortoestellen in ons vergoedingenoverzicht. De aanvullende voorwaarden bij de zorgverzekering van jouw keuze staan bij de polisvoorwaarden.

Bespaar op je zorgpremie!

Flink geld besparen op je zorgverzekering in 2020? Dat kan via ZorgKiezer, omdat:

 • Zelf online je verzekering regelen goedkoper is
 • Door online te vergelijken, je eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering kiest
 • Op ZorgKiezer ontvang je tot 12% extra korting op je zorgpremie

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je vragen over de vergoeding van een hoortoestel of heb je hulp nodig bij je zorgverzekering afsluiten? Bel ons op het nummer 020 261 16 00. Er staat een team van zorgverzekering specialisten klaar om je te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd