ZorgKiezer.nl

Hulp nodig?
Bel 0202611600

Zorgverzekering met vergoeding wortelkanaalbehandeling 2018

Door: - Leestijd: 2 minuten

Wanneer je in 2018 een zorgverzekering wilt die een vergoeding heeft voor een wortelkanaalbehandeling, is het verstandig om de verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Iedere ziektekostenverzekering is namelijk anders. Ze verschillen van elkaar in service, kosten en vergoedingen. Op ZorgKiezer kun je op een snelle en heldere manier een zorgverzekering vinden en afsluiten die helemaal bij jouw behoeftes past. Ga je voor uitstekende service of bespaar je liever op je zorgpremie? Wil je een vergoeding voor een wortelkanaal behandeling en ben je boven de 18? Dan zul je een aanvullende verzekering moeten afsluiten.

Top 3 vergoeding wortelkanaalbehandeling

De kosten die je bij de tandarts maakt, worden niet vergoed door de basisverzekering. Je kunt hier een aanvullende tandarts verzekering voor afsluiten. Weet je nu al dat je in het nieuwe jaar een wortelkanaalbehandeling nodig hebt? Dan is het handig om een aanvullend pakket af te sluiten. Wij hebben de top 3 voor je op een rijtje gezet.

Wil jij een lagere of juist hogere tandartsverzekering? In het vergoedingenoverzicht vind je alle aanvullende tandartspakketten.

Besparen op je zorgpremie

Door op ZorgKiezer je zorgverzekering af te sluiten kan je veel geld besparen! 

 • Op ZorgKiezer kies je eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering
 • Op ZorgKiezer ontvang je tot 12% extra korting op je zorgpremie
 • Online je zorgverzekering afsluiten is altijd goedkoper

Zorgverzekering met wortelkanaalvergoeding

Het volledige overzicht van de vergoedingen voor een wortelkanaalbehandeling kun je vinden op ons vergoedingenoverzicht. Kijk voor de voorwaarden bij de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van je keuze. 

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over bepaalde vergoedingen of een ziektekostenverzekering? Bel ons op het telefoonnummer 020 2611 600. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd