ZorgKiezer

Buikwandcorrectie vergoeding

Door: - Leestijd: 1 minuut

Op zoek naar een buikwandcorrectie vergoeding? Bij een zorgverzekeraar kom je niet zomaar in aanmerking voor een vergoeding. Er kan ook sprake zijn van een gedeeltelijke vergoeding.
Om in aanmerking te komen voor een buikwandcorrectie vergoeding, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden.

Voorwaarden buikwandcorrectie

Deze voorwaarden komen er op neer dat er sprake moet zijn van ziekte of andere lichamelijke functiestoornissen als gevolg van de buikwand. Je hebt een verwijsbrief nodig en je zorgverzekeraar moet toestemming geven.Neem contact op met je zorgverzekeraar om te kijken wat de voorwaarden exact zijn, dit verschilt namelijk per zorgverzekeraar. 

Zorgverzekeringen met een vergoeding voor buikwandcorrectie

De volgende zorgverzekeraars vergoeden de buikwandcorrectie vanuit een aanvullend pakket in 2024: IZA, ONVZ, United Consumers, Univé, VGZ, VvAA, Zorg en Zekerheid en UMC.

Zorgverzekeringen vergelijken

Via ZorgKiezer kun je eenvoudig en snel de verschillende zorgverzekeringen vergelijken en hun vergoedingen. Denk goed na over welke zorg je nodig gaat hebben en zoek daar je zorgverzekering op uit. Geef je behoeftes aan in onze zorgvergelijker en wij laten je alle geschikte zorgverzekeringen zien. Vergelijk ze eenvoudig op dekking, service en prijs. Bespaar veel geld door online te vergelijken en af te sluiten. Bij ZorgKiezer kun je tot 12% extra korting krijgen.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over bepaalde vergoedingen of over de zorgverzekering? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van overstapcoaches klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct