ZorgKiezer

Buikwandcorrectie vergoeding

Door: - Leestijd: 1 minuut

Op zoek naar een buikwandcorrectie vergoeding? Bij een zorgverzekeraar kom je niet zomaar in aanmerking voor een vergoeding. Er kan ook sprake zijn van een gedeeltelijke vergoeding.
Om in aanmerking te komen voor een buikwandcorrectie vergoeding, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden.

Voorwaarden buikwandcorrectie

Deze voorwaarden komen er op neer dat er sprake moet zijn van ziekte of andere lichamelijke functiestoornissen als gevolg van de buikwand. Je hebt een verwijsbrief nodig en je zorgverzekeraar moet toestemming geven.Neem contact op met je zorgverzekeraar om te kijken wat de voorwaarden exact zijn, dit verschilt namelijk per zorgverzekeraar. 

Zorgverzekeringen met een vergoeding voor buikwandcorrectie

De onderstaande pakketten bieden een vergoeding voor de buikwandcorrectie vanuit de aanvullende verzekering.

 • De Amersfoortse - Uitgebreid voor 148,65 euro per maand. 100% Vergoeding indien medisch noodzakelijk (aanvulling op de hoofdverzekering).
 • ONVZ - Vrije Keuze Topfit voor 172,64 euro per maand. 100% Vergoeding indien medisch noodzakelijk (Extra korting via ZorgKiezer.nl). 
 • VvAA - Top voor 180,50 per maand. 100% Vergoeding indien medisch noodzakelijk. 

Zorgverzekeringen vergelijken

Via ZorgKiezer kun je eenvoudig en snel de verschillende zorgverzekeringen vergelijken en hun vergoedingen. Denk goed na over welke zorg je nodig gaat hebben en zoek daar je zorgverzekering op uit. Geef je behoeftes aan in onze zorgvergelijker en wij laten je alle geschikte zorgverzekeringen zien. Vergelijk ze eenvoudig op dekking, service en prijs. Bespaar veel geld door online te vergelijken en af te sluiten. Bij ZorgKiezer kun je tot 12% extra korting krijgen.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over bepaalde vergoedingen of over de zorgverzekering? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van overstapcoaches klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2022 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 70 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd