ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 19:00
Contact

Flapoorcorrectie kosten

Door: - Leestijd: 1 minuut

De kosten van een flapoorcorrectie hangen af van welk ziekenhuis of welke kliniek je bezoekt. De kosten liggen ongeveer tussen de 2000 en 4000 euro. Je basisverzekering vergoedt de kosten van deze correctie niet. Je zult dus een aanvullende verzekering af moeten sluiten voor deze ingreep.

Vergoeding voor flapoorcorrectie

Veel mensen hebben last van flaporen. Door een verkeerde aanleg van het kraakbeen in je oor, ontstaat er een grotere afstand. 

Flaporen kan je laten corrigeren met een flapoorcorrectie. De correctie wordt helaas niet vanuit de basisverzekering vergoed. Maar, met een aanvullende verzekering kun je je hier goed voor verzekeren. 

Flapoorcorrectie kinderen  

Houd er rekening mee dat de meeste aanvullende pakketten gericht zijn op vergoeding flapoorcorrectie voor kinderen onder de 18 jaar. In ons vergoedingenoverzicht heb je een duidelijk overzicht van welke verzekeraars een aanvullende dekking bieden en tot welke leeftijd deze geldig is. 

Vergoeding flapoorcorrectie kinderen »

Flapoorcorrectie volwassenen 

Ben je boven de 18 en wil je gebruik maken van een correctie? Een vergoeding flapoorcorrectie voor volwassenen is iets minder makkelijk om aan te komen. Voor volwassenen kan er eerst om een gezondheidsverklaring gevraagd worden. Ook kunnen de kosten hoger zijn. Vermijd onnodig hoge kosten. Vergelijk via ZorgKiezer de verschillende verzekeraars. 

Kijk voor de aanvullende voorwaarden bij de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van jouw keuze.

Vergoeding flapoorcorrectie volwassenen »

Besparen op je zorgpremie met ZorgKiezer

Wil jij je in 2024 verzekeren tegen de kosten voor flapoorcorrectie? Vergelijk via ZorgKiezer de verschillende pakketten en bespaar op je premie! Geef in onze zorgvergelijker je wensen aan en wij tonen de goedkoopste verzekeringen die het beste bij je passen. 

Vragen?

Je kunt ons bellen op het telefoonnummer 020 2611 600 voor al je vragen. Ons team van zorgspecialisten staat klaar om jou te helpen. Wij kunnen je ook helpen met overstappen van zorgverzekering.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd