ZorgKiezer

Goedkoopste jongeren zorgverzekering

Door: - Leestijd: 1 minuut

De goedkoopste jongeren zorgverzekering vind je op ZorgKiezer. Wanneer je 18 jaar bent geworden, ben je wettelijk verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Moet je deze kosten zelf betalen? Dan zul je als jongere op zoek zijn naar de beste deal. Deze ga je vinden door de verschillende zorgverzekeringen slim met elkaar te vergelijken. Wanneer je jong bent heb je waarschijnlijk minder aanvullende verzekeringen nodig.

Goedkoopste jongeren verzekeringen

Wat de goedkoopste jongeren verzekering is, is lastig te zeggen. Het hangt namelijk helemaal van jouw wensen en behoeften af. Als je veel sport, kan het bijvoorbeeld verstandig zijn om je aanvullend te verzekeren voor fysiotherapie. Ga je vaak naar de tandarts, dan kan een aanvullende verzekering uitkomst bieden. Let wel goed op welke dekkingen je wel en niet nodig hebt. Het is verstandig om verschillende zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Hieronder vind je onze vergelijkingstool. Als je student bent, kun je dat hier aanvinken. Dan zie je ook meteen de verzekeringen met studentenkorting.

Verzekeringen vergelijken »


Wanneer je het eigen risico verhoogt, zie je dat ook terug in de maandelijkse zorgpremie die je gaat betalen. Sommige zorgverzekeraars hebben ook goedkope pakketten speciaal voor jongeren. Voor het vergelijken hebben we een tweetal gegevens van je nodig: je postcode en je geboortedatum. Binnen 2 minuten weet je wat de beste zorgverzekering voor jou is. 

Wordt je bijna 18 en weet je niet helemaal waar je op moet letten?

Alle informatie hebben we voor je op een rijtje gezet op: zorgverzekering voor 18 jarigen

Twijfel je? Bel ons! Je kunt ons gratis bereiken op het telefoonnummer 020 2611 600. Wij helpen je graag bij het vergelijken en afsluiten van je zorgverzekering.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd