ZorgKiezer

Maagverkleining vergoeding

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wat kan jouw zorgverzekering voor jou betekenen? Er zijn behandelingen, technieken en andere manieren om jou te helpen het overgewicht kwijt te raken. Bijvoorbeeld preventieve zorg of een operatie. Als je kiest voor een operatie zijn er verschillende opties. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen een bypass of een maagverkleining. Deze behandelingen worden door de basisverzekering vergoed. Informeer bij jouw zorgverzekeraar wat de mogelijkheden zijn. 

Wanneer wordt de maagverkleining vergoed?

De operatie van een bypass of een maagverkleining worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om te achterhalen wat de voorwaarden bij jouw zorgverzekering zijn. De vergoeding geldt alleen voor kinderen met obesitas en volwassenen met morbide obesitas (zeer ernstig overgewicht). Let hierbij wel op dat je eerst je eigen risico betaalt voordat je de vergoedingen uit de basisverzekering aanspreekt. 

Zorgverzekering vergelijken

Ben je niet tevreden met je huidige zorgverzekering? Start dan met onze ZorgVergelijker op ZorgKiezer om tot een passend advies te komen. Bij ons kun je onafhankelijk alle zorgverzekeringen vergelijken op basis van premie, dekking, polisvoorwaarden, service en kortingen. Hiermee kan je jaarlijks veel geld besparen. 

 Voor vragen kan je ons ook gratis bellen op het telefoonnummer 020 261 16 00. Ons team van zorgspecialisten staat klaar om je te kunnen helpen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct