ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding buikwandcorrectie

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wil je een vergoeding voor een buikwandcorrectie, dan zal je daar een aanvullende verzekering voor moeten afsluiten. Behalve als het een medische noodzaak is. Dan kan het zijn dat het door je basisverzekering wordt vergoed. Daarbij moet je ook een verwijzing hebben van een huisarts of medisch specialist. Na toestemming van je zorgverzekeraar kan het worden vergoed. Kijk bij de aanvullende voorwaarden in de polis van de zorgverzekering van jouw keuze voor meer informatie. Het kan zijn dat de voorwaarden afwijkend zijn. Als dit bij jou het geval is, kun je een aanvullende verzekering afsluiten. We hebben voor je uitgezocht welke zorgverzekeringen een vergoeding voor een buikwandcorrectie hebben. 

Zorgverzekeringen met een vergoeding voor buikwandcorrectie

Het is slim om vooraf de polisvoorwaarden te raadplegen wat betreft een buikwandcorrectie. Het is in een aantal gevallen mogelijk om een buikwandcorrectie vergoed te krijgen vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Je moet wel altijd eerst het minimale eigen risico van € 385,- betalen. De meeste buikwandcorrecties worden alleen vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Er wordt een vooraf bepaald maximumbedrag uitgekeerd.

Besparen op je zorgverzekering

Bij ZorgKiezer kun je flink geld besparen op je zorgverzekering. Door te vergelijken, krijg je snel inzicht in de verschillende kosten, vergoedingen en de service van de verschillende zorgverzekeringen. Om 3 redenen loont het om te vergelijken en af te sluiten bij ZorgKiezer:

 • Online je zorgverzekering afsluiten is goedkoper
 • Op ZorgKiezer ontvang je tot 20% extra korting op je zorgpremie
 • Door te vergelijken, kies je eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over een vergoeding of heb je hulp nodig bij het overstappen? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van overstapcoaches klaar om je vragen te beantwoorden en je eventueel te helpen bij het overstappen van ziektekostenverzekering.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd