ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding ooglaseren

Door: - Leestijd: 1 minuut

Een zorgverzekering met vergoeding voor ooglaseren vind je op ZorgKiezer. Nooit meer bezoekjes aan de opticien, nooit meer wazig zien en niet meer afhankelijk van hulpmiddelen. Gebruik onze zorgvergelijker om snel alle zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Vergelijk op vergoeding, prijs en service. Zo vind je de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jou. Bij een ooglaserbehandeling wordt de buitenste laag van het oog behandelt door een oogarts. Er wordt hierbij een laser gebruikt op het hoornvlies.

Vergoeding voor ooglaseren

Een ooglaserbehandeling wordt niet door de basisverzekering vergoed. Er zijn wel aanvullende verzekeringen die een vergoeding hebben voor het ooglaseren. Niet elke zorgverzekeraar biedt dit aan. Voor een ruime vergoeding betaal je al snel tientallen euro's extra per maand aan premie. Het is raadzaam om na te gaan of de kosten voor de extra dekking opwegen tegen de vergoeding voor het laseren van de ogen. Het kan zomaar voordeliger zijn om het geld zelf opzij te zetten en de rekening helemaal zelf te betalen. Heb je een aanvullende verzekering nodig, omdat je nog meer zorg gebruikt? Dan kan het wellicht interessant zijn om dit wel in het pakket te hebben. Je betaalt dan een hogere premie voor meer dan alleen een ooglaserbehandeling.

Besparen op ooglaseren bij ZorgKiezer

Door te vergelijken, kun je veel geld besparen op je premie. Als je een zorgverzekering afsluit die past bij je zorgbehoeften, betaal je nooit teveel. Vul je wensen in en je krijgt meteen een lijst van resultaten die hierbij passen. Je kan vergelijken op prijs, kwaliteit, beoordelingen en duurzaamheid. Op ZorgKiezer kan je eenvoudig online overstappen en je oude zorgverzekering wordt door de nieuwe zorgverzekeraar stop gezet. Stap je over op ZorgKiezer.nl, dan kan je vaak ook nog profiteren van korting op je premie. 

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Lukt het niet met vergelijken voor een zorgverzekering? Bel ons dan op het nummer 020 2611 600 . Er staat een team van overstapcoaches klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd