ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding podotherapie

Door: - Leestijd: 1 minuut

Een zorgverzekering met vergoeding podotherapie nodig? Wanneer je problemen hebt met je voeten, kan het verstandig zijn om een zorgverzekering af te sluiten die de kosten van de podotherapeut dekt. Verschillende zorgverzekeraars bieden zorgverzekeringen aan die deze kosten vergoeden. Op ZorgKiezer kun je deze allemaal terugvinden. Om het je wat eenvoudiger te maken, hebben wij een overzicht van zorgverzekeringen die een vergoeding hebben voor podotherapie.

Vergoeding podotherapie

Podotherapie wordt alleen door de basisverzekering vergoed als het gaat om een patiënt met diabetes met zorgprofiel 2 of hoger. In alle andere situaties wordt podotherapie niet door de basisverzekering gedekt. Hiervoor kan wel een aanvullende verzekering afgesloten worden. Om in aanmerking te komen voor vergoeding uit de aanvullende verzekering moet wel aan de voorwaarden worden voldaan. Deze kunnen per zorgverzekeraar verschillen. De vergoeding van podotherapie kan worden afgetrokken van de maximale vergoeding voor ook andere voetzorg zoals medische pedicure of steunzolen. Soms mag je ook alleen terecht bij zorgverleners waarmee de zorgverzekeraar een contract heeft. Neem de voorwaarden voor je overstapt goed door.

Bespaar op je zorgverzekering

Op ZorgKiezer vergelijk je op eenvoudige wijze de verschillende zorgverzekeringen met elkaar. Wij regelen voor jou de overstap en het bespaart je ook geld. Vul je wensen in en vergelijk alle zorgverzekeringen op prijs, kwaliteit, beoordelingen of duurzaamheid.

Verzekeringen met vergoedingen podotherapie

Kijk hier voor het volledige overzicht van aanvullende pakketten met een vergoeding voor podotherapie.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Kom je er niet uit? Heb je hulp nodig bij het overstappen? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team zorgverzekering specialisten klaar om je te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2022 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 70 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd