ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Fysiotherapie onbeperkt in 2024

Door: - Leestijd: 1 minuut

Ben jij op zoek naar onbeperkte fysiotherapie in 2024? Dit wordt steeds lastiger om te vinden. Bijna alle verzekeraars hanteren ondertussen een maximaal aantal behandelingen dat vergoed wordt. Check hoe dit voor 2024 zit in deze blog.

Zorgverzekering met fysiotherapie afsluiten? 

Sluit vandaag jouw zorgverzekering met fysiotherapie af

Pakketten met onbeperkt fysiotherapie

Er zijn steeds minder zorgverzekeraars die onbeperkt fysiotherapie aanbieden. Vaak bieden zorgverzekeraars een maximum van 36 behandelingen per jaar aan. Als je kiest voor een pakket met veel - of zelfs onbeperkte - fysiotherapie, dan kan het zijn dat je niet direct geaccepteerd wordt. Er vindt namelijk eerst een medische selectie plaats. Dit betekent dat je een paar vragen moet beantwoorden over jouw gezondheid. Aan de hand van jouw antwoorden besluit de verzekeraar of je in aanmerking komt voor het pakket.

Via ZorgKiezer kun je uit veel verschillende aanvullende zorgverzekeringen kiezen die fysiotherapie dekken. Je kan de vergelijker invullen met jouw wensen voor de fysiotherapie in 2024 en de verzekeringen die daarbij aansluiten komen dan naar voren. 

Opvallend is dat verzekeraars niet meer fysiotherapie in 2024 willen vergoeden, maar juist minder. Er is nu zelfs een verzekeraar die een aanvullende verzekering aanbiedt met 4 behandelingen.

Wil je een minder uitgebreide aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Op onze vergoedingenpagina fysiotherapie kun je alle pakketten met daarin fysiotherapie vinden.

Heb je vragen over bepaalde vergoedingen of kom je er niet uit met je zorgverzekering vergelijken? Bij ZorgKiezer helpen wij jou graag. Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct