ZorgKiezer.nl

Hulp nodig?
Bel 0202611600

Fysiotherapie onbeperkt in 2019

Door: - Leestijd: 1 minuut

Onbeperkt fysiotherapie in 2018? Zijn er nog zorgverzekeringen die fysiotherapie volledig vergoeden zodat je onbeperkt naar de fysiotherapeut kunt zonder dat je dat zelf hoeft te betalen? 

Top 3 zorgverzekeringen onbeperkt fysiotherapie

Er zijn steeds minder zorgverzekeraars die onbeperkt fysiotherapie aanbieden. In 2018 is het bij zeven zorgverzekeraars mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten met onbeperkt fysiotherapie. Vijf van deze verzekeraars hanteren echter een medische selectie. Dit betekent dat je niet gegarandeerd geaccepteerd wordt. 

Je kunt via ZorgKiezer.nl nog één aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je wordt bij deze verzekering geaccepteerd na volledige gezondheidsverklaring of bij overstappen van een vergelijkbare verzekering bij een andere zorgverzekeraar. 

Top 3 aanvullende pakketten met 18 behandelingen voor fysiotherapie:

Met een ruime dekking bedoelen we 18 consulten per jaar.

Wil je een minder uitgebreide aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Op onze vergoedingenpagina fysiotherapie kun je alle pakketten vinden.

Hulp nodig?

Heb je vragen over bepaalde vergoedingen of kom je er niet uit met het vergelijken van je ziektekostenverzekering? Wij van ZorgKiezer helpen jou graag. Bel ons op het telefoonnummer 020-261 16 00

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd