ZorgKiezer.nl

Fysiotherapie onbeperkt in 2019

Door: - Leestijd: 1 minuut

Onbeperkt fysiotherapie in 2019? Zijn er nog zorgverzekeringen die fysiotherapie volledig vergoeden zodat je onbeperkt naar de fysiotherapeut kunt zonder dat je dat zelf hoeft te betalen? 

Pakketten met onbeperkt fysiotherapie

Er zijn steeds minder zorgverzekeraars die onbeperkt fysiotherapie aanbieden. Vaak bieden zorgverzekeraars een maximum van 36 behandelingen per jaar aan. Ook kan het zo zijn dat je niet direct geaccepteerd wordt. Er vindt dan eerst een medische selectie plaats. 

Via ZorgKiezer.nl kan je uit veel verschillende aanvullende zorgverzekeringen kiezen die fysiotherapie dekken. De volgende twee verzekeraars bieden onbeperkt fysiotherapie aan. 

Aanvullende pakketten met 27 of meer behandelingen voor fysiotherapie:

Heb je voor in 2019 veel fysio behandelingen nodig, maar hoeft dit niet onbeperkt te zijn? Hier vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars met aanvullende pakketten voor 27 of meer fysiotherapie behandelingen. 

Aanvullende verzekering fysiotherapie »

Wil je een minder uitgebreide aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Op onze vergoedingenpagina fysiotherapie kun je alle pakketten vinden.

Hulp nodig?

Heb je vragen over bepaalde vergoedingen of kom je er niet uit met je zorgverzekering vergelijken? Wij van ZorgKiezer.nl helpen jou graag. Bel ons op het telefoonnummer 020-261 16 00

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd