ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Zorgverzekering met vergoeding kunstgebit

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wil je graag een vergoeding krijgen voor een kunstgebit van je zorgverzekeraar? Om de kosten van een kunstgebit geheel vergoed te krijgen, heb je een aanvullende verzekering nodig. Je basisverzekering zal niet alle kosten dekken en daarbij zal er een aansprak worden gedaan op je eigen risico. Een kunstgebit wordt voor een groot deel vergoed door de basisverzekering. Afhankelijk van het soort kunstgebit betaal je een deel zelf bij. Omdat het kunstgebit door de basisverzekering wordt gedekt, betaal je hier ook eigen risico voor (boven de 18 jaar). Het eigen risico betaal je sowieso, maar voor de eigen bijdrage kan je een aanvullende verzekering afsluiten. Doe je dat niet, dan betaal je deze kosten zelf. 

Aanvullende verzekeringen met een vergoeding voor een kunstgebit

Het volledige overzicht van vergoedingen staat op het vergoedingenoverzicht van kunstgebitten. De aanvullende voorwaarden staan bij de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van je keuze vermeld. 

Besparen op je zorgverzekering

Op ZorgKiezer helpen wij jou bij het eenvoudig vergelijken van zorgverzekeringen. Wij bieden je transparantie in de prijzen en helpen jou met overstappen. Bij het invullen van jouw wensen zie je meteen welke zorgverzekeringen bij jou passen. Je kan vergelijken op prijs, maar ook op kwaliteit, beoordelingen of duurzaamheid. Je sluit eenvoudig je nieuwe zorgverzekering online af en kan in sommige gevallen ook nog profiteren van een korting. 

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over een bepaalde vergoeding of heb je hulp nodig bij het overstappen? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van specialisten op zorggebied klaar om je te helpen bij het overstappen. Zij zeggen ook je oude ziektekostenverzekering voor je op.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd