ZorgKiezer.nl

Hulp nodig?   Bel 0202611600
We zijn morgen weer open om 09:00
Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Zorgverzekering kiezen? Vergelijk alle zorgverzekeringen

Wil jij voor 2019 een andere zorgverzekering kiezen? Dit is zo geregeld. Met behulp van onze zorgvergelijker kun je heel gemakkelijk alle zorgverzekeringen tegen elkaar afzetten. Zo kies je de best passende zorgverzekering voor jouw zorgwensen. Bovendien zegt Zorgkiezer automatisch jouw oude zorgverzekering voor je op. 

De belangrijkste dingen waar je op moet letten tijdens het vergelijken is:

 • De zorgpremie
 • De dekkingen
 • De keuze aan zorgverleners

Verder kun je nog letten op of je de keus hebt om de premie jaarlijks te betalen in ruil voor een kleine korting en of je een collectiviteitskorting kunt krijgen. 

Zorgverzekering kiezen? Wij hebben een aantal tips

Als je een nieuwe zorgverzekering wilt afsluiten, is het belangrijk om de zorgverzekeraars goed met elkaar te vergelijken. Wij helpen je graag op weg met een aantal tips!

 • Zet jouw zorgwensen op een rijtje:
  Het is belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben van welke zorg je gebruik maakt. Je kan natuurlijk nog niet met zekerheid zeggen van welke zorg je wel en niet gebruik gaat maken, maar je kunt op basis van het voorgaande jaar echter wel een inschatting maken. Ga je bijvoorbeeld geregeld naar een fysiotherapeut? Dan is het wellicht verstandig om een aanvullend pakket af te sluiten.
 • Ga na met welke zorgverzekeraars jouw ziekenhuis een contract heeft:
  Ga jij altijd naar hetzelfde ziekenhuis? Bekijk dan met welke zorgverzekeraars dat ziekenhuis een contract heeft. Wanneer dit het geval is, kun je wellicht voor een naturapolis kiezen. De premie voor deze polis over het algemeen goedkoper dan een restitutiepolis. Spoedeisende hulp krijg je bij alle ziekenhuizen vergoed.
 • Bekijk de hoogte van het eigen risico:
  Maak je geen gebruik van de zorg uit het basispakket? Dan kun je ervoor kiezen om je eigen risico te verhogen. In 2019 bedraagt het verplichte eigen risico 385 euro. Het verhogen van je eigen risico wordt ook wel het vrijwillig eigen risico genoemd. Je kunt het vrijwillig eigen risico tot maximaal 885 euro verhogen. Let er op dat wanneer je toch gebruik maakt van de zorg uit het basispakket je een hoger bedrag zelf moet betalen. Als je een hoger eigen risico hebt, is je maandelijkse zorgpremie lager.

Goedkoopste zorgverzekering 2019

De goedkoopste zorgverzekering in 2019 kun je vinden bij Zorgkiezer. Wij tonen alle verzekeringen (ook degene die wij niet afsluiten). Maak je een vergelijking en wil je die later nog eens terugzien? Dan kun je jouw vergelijking opslaan.

Zorgverzekering kiezen

Heb je nog een vraag of wil je graag hulp bij het kiezen van je zorgverzekering? Ons team van overstapcoaches staat ook dit jaar weer voor je klaar. Samen met jou zoeken zij de zorgverzekering die aansluit bij jouw zorgwensen! Zij zijn bereikbaar op 020 2611 600. Wil je eerst zelf aan de slag? Met de zorgvergelijker kun je eenvoudig alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken.

Jouw voordelen bij ZorgKiezer.nl

 • Tot 12% korting via ons collectief
 • Beste zorgsite 2016
 • Snel & simpel aanmelden
 • Gratis overstapservice

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd