ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding hoortoestel

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wil je een zorgverzekering met een vergoeding voor een hoortoestel? Wij van ZorgKiezer.nl geven jou overzicht in alle zorgverzekeringen. Wij geven jou inzicht in de vergoedingen, de premies en de service. Wij regelen voor jou de overstap en geheel niet onbelangrijk: overstappen van zorgverzekering via ZorgKiezer betekent een flinke besparing voor je portemonnee. De kosten voor een hoortoestel worden niet helemaal vergoed vanuit een basisverzekering. Daarom zul je een zorgverzekering moeten afsluiten die deze kosten wel dekt.

Zorgverzekeringen met vergoeding hoortoestel 

Vanuit je basisverzekering krijg je 75% van het aankoopbedrag vergoed. De overige 25% betaal je met een eigen bijdrage. Je kunt een aanvullende verzekering afsluiten om deze eigen bijdrage op te vangen. De aanvullende verzekering dekt dan (gedeeltelijk) jouw eigen bijdrage. Dat is wat anders dan het eigen risico.

Voor een volledig overzicht van aanvullende zorgverzekeringen met een vergoeding voor hoortoestellen kan je terecht in ons vergoedingenoverzicht. De aanvullende voorwaarden bij de zorgverzekering van jouw keuze staan bij de polisvoorwaarden.

Bespaar op je zorgpremie!

Flink geld besparen op je zorgverzekering? Dat kan via ZorgKiezer, omdat je zelf online je zorgverzekering afsluit, je tot 20% korting kan krijgen en je eenvoudig kan vergelijken op prijs en kwaliteit. 

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je vragen over de vergoeding van een hoortoestel of heb je hulp nodig bij je zorgverzekering afsluiten? Bel ons op het nummer 020 261 16 00. Er staat een team van zorgverzekering specialisten klaar om je te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd