ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding IVF

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wil je graag een zorgverzekering met vergoeding IVF? Een IVF-traject kan uitkomst bieden als het niet lukt om via de natuurlijke manier zwanger te raken. Drie Ivf-behandelingen worden vergoed vanuit je basisverzekering. Wil je meer vergoed krijgen, dan kun je je daarvoor aanvullend verzekeren. De voorwaarden voor IVF zijn gelijk aan dat van ICSI behandelingen

Vrouwen onder de 43 jaar kunnen in aanmerking komen voor ivf behandeling. Er worden 3 pogingen door de basisverzekering gedekt. Hiervoor betaal je wel eigen risico. Is er na een voltooide zwangerschap een wens voor nog een kindje, dan krijg je daarvoor opnieuw 3 pogingen tot je 43e.

Vergoeding IVF 

Soms lukt een behandeling niet in een keer en zijn er meerdere behandelingen nodig. Vanuit de basisverzekering krijg je niet meer dan drie behandelingen vergoed. Als je meer behandelingen nodig hebt, kun je de kosten dekken met een aanvullende verzekering. Na 3 pogingen die niet gelukt zijn, heb je geen recht meer op behandelingen met vergoeding vanuit de basisverzekering. 

Vergoeding voor IVF »

Voorwaarden

In sommige gevallen dekt de aanvullende verzekering zelfs ook klinieken in het buitenland. Check voor een behandeling in het buitenland altijd eerst of je zorgverzekering wel een contract heeft met de desbetreffende kliniek. 

Houd er rekening mee dat verzekeraars een gezondheidsverklaring hanteren. Pas na goedkeuring van deze verklaring ben je verzekerd voor IVF. 

Bespaar op jouw zorgpremie

Op ZorgKiezer kun je enorm besparen op je zorgpremie door te vergelijken en over te stappen. Wij laten jou van iedere zorgverzekering de kosten, de vergoedingen en de service zien. Daarbij kun je via ZorgKiezer extra korting krijgen.

 • Op ZorgKiezer kies je eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering.
 • Op ZorgKiezer kan je korting krijgen op je zorgpremie.
 • Online je zorgverzekering afsluiten is altijd goedkoper.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Mocht je vragen hebben over IVF-vergoeding of heb je een vraag over de zorgverzekering, bel ons op het telefoonnummer 020-2611600. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd