ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding KI

Door: - Leestijd: 1 minuut

Een vergoeding voor kunstmatige inseminatie (KI) krijg je vanuit je basisverzekering. Je hoeft je voor deze behandeling niet aanvullend te verzekeren. Voor kunstmatige inseminatie hoef je alleen een basis zorgverzekering te hebben. Op ZorgKiezer kun je snel en gemakkelijk de verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Of sluit direct de goedkoopste zorgverzekering af. Wij regelen ook je overstap.

Vergoeding voor kunstmatige inseminatie komt uit de basisverzekering. Je hebt hier alleen recht op als er sprake is van een medische indicatie. Bijvoorbeeld verminderde vruchtbaarheid. Vrouwen tot 43 jaar kunnen hiervoor in aanmerking komen. Omdat de vergoeding uit de basisverzekering komt, betaal je hier wel eigen risico voor. Een fertiliteitsarts bepaalt welke behandeling het best passend is.

Geld besparen op je zorgpremie

Op ZorgKiezer helpen we jou bij het vinden van de meest geschikte zorgverzekering en die ook het goedkoopste is en de beste service heeft. Op ZorgKiezer laten we jou zien wat de kosten zijn, de service is en wat er precies vergoed wordt door een ziektekostenverzekering. Sluit je verzekering af op ZorgKiezer en profiteer van extra korting.

Top 10 goedkoopste zorgverzekeringen

Bekijk de top 10 van goedkoopste zorgverzekeringen

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je vragen of kom je er niet uit? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd