ZorgKiezer

Vergoeding orthodontie

Door: - Leestijd: 1 minuut

Op zoek naar een vergoeding voor orthodontie? Op ZorgKiezer.nl vind je alle aanvullende verzekeringen met een orthodontie vergoeding. Bij deze vergoeding wordt er een onderscheid gemaakt tussen onder de 18 jaar en boven de 18 jaar.

Op ZorgKiezer.nl kun je eenvoudig alle basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen met elkaar vergelijken. Wanneer je op zoek bent naar een vergoeding voor orthodontie geef je dit aan in onze zorgvergelijker. Je kunt kiezen voor een vergoeding van € 500,-, € 1.000,-, € 1.500,- en € 2.000,-. 

Vergelijk verzekeraars voor orthodontie »

Vervolgens kun je vergelijken op prijs, dekking en service. Bij een aanvullende verzekering lopen niet alleen de tarieven uiteen, ook de dekking en service verschilt per verzekeraar. Bedenk goed wat je nodig denkt te hebben aan vergoedingen en kies daar je verzekering op uit.

Sluit online je zorgverzekering af op ZorgKiezer.nl en ontvang extra korting. Heb je een vraag of wil je hulp bij het overstappen? Onze overstapcoaches staan voor je klaar. Je kunt ze bereiken op het telefoonnummer 020 261 16 00.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd