ZorgKiezer

Zorgverzekering aanvragen

Door: - Leestijd: 1 minuut

Stel, je gaat op dit moment een zorgverzekering aanvragen, waar moet je dan aan denken? Een zorgverzekering bestaat altijd uit een basisverzekering met een standaard eigen risico van 385 euro. Daarbij kun je kiezen uit aanvullende verzekeringen die voldoen aan jouw wensen. Het is dus verstandig om van tevoren te bedenken wat jouw wensen zijn voor 2020. Daar kun je een aanvullend pakket op laten aansluiten. Waar je rekening mee moet houden is dat de tandartsverzekering een apart aanvullend pakket is. 

Een zorgverzekering aanvragen via ZorgKiezer

Op ZorgKiezer kun je de ZorgVergelijker gebruiken om tot een passend advies te komen. Als je jouw geboortedatum, geslacht en postcode invult begint het vergelijkingsproces. De volgende stap is het aangeven of je jouw partner of kinderen wil mee verzekeren. Binnen vier maanden na de geboorte van je kind moet je een basisverzekering voor je kind afsluiten. Een basisverzekering voor een kind is inclusief fysiotherapie en tandartsverzekering. Hier kunnen wel voorwaarden aan verbonden zijn.

Start met vergelijken

Als jij jouw wensen hebt aangegeven kan de vergelijking gemaakt worden. Nu begint het aanvragen. Nadat je jouw persoonlijke gegevens hebt ingevuld wordt de aanvraag voor jou verstuurd. Wij regelen voor jou de overstap naar een andere zorgverzekeraar. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Wil je hulp bij het aanvragen kun je ons ook gratis bellen op het telefoonnummer 020 261 16 00. Ons team van zorgspecialisten staat klaar om je te kunnen helpen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2022 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 70 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd