ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding psychologische hulp 2020

Door: - Leestijd: 1 minuut

Een zorgverzekering met vergoeding psychologische hulp nodig? Psychologische hulp wordt in 2020 ook vergoed vanuit het basispakket. Je hoeft je dus niet meer aanvullend te verzekeren wanneer jij een verwijzing hebt gekregen van je huisarts. Je krijgt de kosten 100% vergoed, maar let voor de zekerheid wel altijd op het daglimiet. Doordat deze behandeling nu vergoed wordt uit de basisverzekering moet je er wel rekening mee houden dat je de eerste zorgkosten betaalt uit je eigen risico.

Aanvullende verzekering voor lichttherapie

Heb je last van een winterdepressie? Dan kan lichttherapie je daarbij helpen. Hiervoor kun je je extra laten verzekeren. Lichttherapie valt onder de categorie depressie. 

Vergelijk verzekeraars voor depressie »

Kijk voor de aanvullende voorwaarden in de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van jouw keuze.

Bespaar op je zorgpremie!

Wanneer je jouw zorgbehoeftes hebt aangeven, kun je eenvoudig alle geschikte zorgverzekeringen voor jou vergelijken. Zo krijg je inzicht in de prijs, de vergoedingen en de service. Kies eenvoudig de goedkoopste en sluit deze af op ZorgKiezer. Zo kun je tot 12% extra korting krijgen op je zorgpremie. Om 3 redenen bespaar je dus op je zorgpremie:

 • Door te vergelijken, kies je eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering
 • Op ZorgKiezer ontvang je tot 12% extra korting op je zorgpremie
 • Online een zorgverzekering afsluiten is goedkoper

Top 5 goedkoopste zorgverzekeringen 2020

Voor de top 5 ga je naar onze pagina met goedkoopste zorgverzekeringen. Sluit direct af en let op de extra korting via ZorgKiezer.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over de vergoeding voor psychologische hulp of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste ziektekostenverzekering? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van overstapcoaches klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het overstappen. Wij regelen ook je overstap.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd