ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Gezondheidsverzekering vergelijken

Door: - Leestijd: 1 minuut

Je gezondheidsverzekering vergelijken levert je de beste gezondheidsverzekering voor jou op én je zult gaan besparen op je maandelijkse zorgpremie. Door te vergelijken kun je goed zien welke zorgverzekering wat voor dekking heeft. Bij elke zorgverzekeraar is dit verschillend. Om je te helpen kan je op onze website heel eenvoudig de verschillende gezondheidsverzekeringen met elkaar te vergelijken.

Nadat je hebt aangegeven wat je persoonlijke gegevens zijn en jouw persoonlijke zorgbehoeftes krijg je van ons een overzicht met geschikte gezondheidsverzekeringen. In dit overzicht kun je gemakkelijk vergelijken op prijs, dekking en de service van de geschikte zorgverzekeringen.

Ben je op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering? Sluit dan alleen een basisverzekering af. De dekking van de basisverzekeringen zijn allemaal hetzelfde. Alleen de prijs is anders.

Sluit je gezondheidsverzekering af op ZorgKiezer en ontvang tot 12% extra korting!

Gratis hulp nodig?

Heb je hulp nodig? Wij staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het afsluiten van je zorgverzekering 2020. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 261 1600.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd