ZorgKiezer

Keuzehulp zorgverzekering

Door: - Leestijd: 1 minuut

Ben jij nu zorgverzekeringen aan het vergelijken en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Op ZorgKiezer.nl kun jij je zorgverzekering vergelijken om tot een goede keuze te kunnen maken. 

Als je onze ZorgVergelijker gebruikt worden jou de goedkoopste zorgverzekeringen getoond die het beste aansluiten op jouw zorgbehoeftes. Dit gaat geheel onafhankelijk en ZorgKiezer.nl voldoet aan de tien eisen van het 'Keurmerk Objectief Vergelijken'.

Hoe kun jij keuzehulp krijgen?

In onze ZorgVergelijker kun je al jouw zorgwensen invullen. Op basis van jouw zorgbehoeftes worden de zorgverzekeringen getoond die daar het beste op aansluiten. Let er wel op dat er aanvullende voorwaarrden kunnen gelden. Kijk daarom altijd goed in de polisvoorwaarden voor eventuele voorwaarden. Als je via ZorgKiezer.nl overstapt krijg je een gratis healthcheck cadeau. Tevens kun je een korting ontvangen tot wel 12%.

Wat voor keuzes zijn er?

De basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde, het enige verschil is de zorgpremie die je maandelijks moet betalen. Voor een aanvullende zorgverzekering zijn er een aantal keuzes die je moet maken. Wil je een aanvullende verzekering en zo ja, hoe hoog moet de vergoeding zijn?  Een aanvullende verzekering kun je afsluiten voor:

 • Tandarts
 • Fysiotherapie
 • Brillen/lenzen
 • Orthodontie
 • Alternatieve geneeswijzen
 • Geneesmiddelen

De hoogte van de vergoeding is bepalend voor de zorgpremie die je maandelijks moet betalen. Hoe hoger de vergoeding, hoe hoger de zorgpremie.

Het 'Keurmerk Objectief Vergelijken'

Als een vergelijkingssite is aangesloten bij het 'Keurmerk Objectief Vergelijken' geeft dit de consument een zekerheid dat de vergelijkingssite zich aan een bepaalde gedragscode houdt. De zorgverzekering die het beste aansluit op de wensen van de klant wordt altijd als eerste getoond in het vergelijkingsresultaat. Ook als wij geen vergoeding ontvangen van de verzekeraar zal deze als eerste worden getoond als de zorgverzekering het beste aansluit op jouw wensen. 

Start met zorgverzekering vergelijken

Wil je weten wat de beste zorgverzekering voor jou is? Gebruik dan direct onze ZorgVergelijker. Wil jij hulp bij het vergelijken van zorgverzekeringen? Dan kun je gratis contact met ons opnemen via het telefoonnummer 020 2611 600. Er staat een team van zorgspecialisten klaar om je te helpen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd