ZorgKiezer

Kiesbeter.nl - Zorgverzekering vergelijken

Door: - Leestijd: 1 minuut

Kiesbeter.nl is een website van de overheid waar je onafhankelijk de beste zorg kunt vinden. Hier vind je informatie over de kwaliteit van de zorg in Nederland. 
Benieuwd naar de kwaliteit van jouw behandelaar ten opzichte van andere behandelaren? Vergelijk alle zorgaanbieders op Kiesbeter.nl, onderdeel van Zorginstituut Nederland. Tot 2010 kon je op de website van Kiesbeter.nl ook je zorgverzekering vergelijken. 

Zorgverzekeringen vergelijken op ZorgKiezer.nl

De missie van Zorgkiezer is het creëren van transparantie in het zorgaanbod door gegevens van zorgverzekeraars en zorgaanbieders inzichtelijk te maken. Dat doen wij voor zorgverzekeringen, ziekenhuizen, huisartsen en fysiotherapeuten. Wij van ZorgKiezer.nl willen de consument graag helpen bij het vinden van de beste zorgverzekering voor 2024.
Dat doen wij door de kosten te laten zien, de exacte vergoedingen en de service van iedere zorgverzekeraar. Bij ZorgKiezer.nl kies je dus ook voor beter. Wij willen de zorg namelijk beter maken voor jou.

Zorgvergelijker

De beste en meest goedkope zorgverzekering vinden? Ga naar onze zorgvergelijker. Geef daar aan wat jouw zorgwensen zijn of zorgbehoeftes zijn. Aan de hand van jouw gegevens kunnen wij jou de meest geschikte ziektekostenverzekeringen laten zien. Vergelijken ze simpel en snel op prijs, vergoeding en service.
Bespaar op je zorgverzekering met ZorgKiezer.nl.

Naast dat je bij ons snel en makkelijk zorgverzekeringen kunt vergelijken, kun je via ZorgKiezer.nl ook behoorlijk veel besparen! Sluit eenvoudig online je zorgverzekering af en wij regelen je overstap.

Heb je een vraag of hulp nodig?

Bel ons gratis op het telefoonnummer 020 2611 600. Onze zorgspecialisten helpen jou graag. Zij kunnen je ook telefonisch helpen met overstappen van zorgverzekering

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct