ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

Offerte aanvragen zorgverzekering

Door: - Leestijd: 1 minuut

Een offerte aanvragen voor een zorgverzekering is snel en makkelijk gedaan op ZorgKiezer.nl. Je kan als eerst de zorgverzekering vergelijken aan de hand van je eigen wensen en voorkeuren. De resultaten zijn zorgverzekeringen die het beste aansluiten bij jouw wensen. Door op de knop offerte te klikken kan je meteen online een offerte aanvragen voor de zorgverzekering die het beste bij je past. Weet je niet zeker of dat de beste zorgverzekering is, dan kan je gerust meerdere offertes aanvragen. 

De offertes voor de zorgverzekering zijn gratis en vrijblijvend. Dus het kost niks en je zit nergens aan vast. Ga je akkoord met de offerte, dan kan je online de zorgverzekering afsluiten. Let op! voor het afsluiten van de zorgverzekering heb je jouw Burgerservicenummer (BSN) nodig, dit is niet nodig voor het aanvragen van een offerte.

De dekking en vergoeding van de zorgverzekeraars verschillen enorm. Het is belangrijk om daarom elke zorgverzekering goed te vergelijken. Als je op zoek bent naar een specifieke vergoeding, dan kan je ook het vergoedingen overzicht gebruiken. Hierin staat hoeveel er gedekt wordt per zorgverzekeraar. 

Moeite met vergelijken of afsluiten?

Heb je vragen over de zorgverzekering 2024? Bel ons op 020 261 16 00. Ons team van zorgspecialisten staat klaar om je te helpen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd