ZorgKiezer

Ziektekostenverzekering afsluiten

Door: - Leestijd: 1 minuut

Je ziektekostenverzekering afsluiten doe je op ZorgKiezer.nl. Hier kun je eenvoudig elke zorgverzekering met elkaar vergelijken. Door eerst te vergelijken op prijs, dekking en service vind je de beste zorgverzekering voor jou én kun je al snel veel geld besparen. De kosten worden niet alleen inzichtelijk, wanneer je een ziektekostenverzekering afsluit via ZorgKiezer krijg je tot 12% korting op je zorgverzekering!

Het afsluiten kan al binnen 2 minuten geregeld zijn. Vul je gegevens in en geef aan wat je zorgbehoeftes zijn in onze zorgvergelijker. Wanneer we jouw wensen en persoonlijke behoeftes weten, geven we jou een overzicht van de best passende zorgverzekeringen. Vergelijk ze met elkaar en kies jouw ziektekostenverzekering.
Opzeggen van je oude ziektekostenverzekering hoeft niet, dit doen wij kosteloos voor jou. Ben je niet zeker wat de beste keuze is voor jou? Wij bij ZorgKiezer.nl helpen je graag bij het vinden van de beste zorgverzekering en helpen bij de zorgverzekering afsluiten.

Ziektekostenverzekering afsluiten en dekking

Wanneer je een ziektekostenverzekering gaat afsluiten is het belangrijk dat je goed naar de dekking kijkt. Bij een basisverzekering is de dekking bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. Dit is anders bij de aanvullende verzekeringen van de verschillende zorgverzekeraars. Let er dus op dat de dekking aansluit op jouw wensen

Kom je er niet uit? Bel ons! Wij staan klaar om jou te helpen

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2022 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 70 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd