ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Zorgverzekering Vergelijker

Door: - Leestijd: 1 minuut

Was je in 2019 oververzekerd of gaf de zorgverzekering jou niet voldoende aanvullende vergoedingen? Gebruik dan onze Zorgverzekering Vergelijker om erachter te komen welke zorgverzekering wel bij jou past. ZorgKiezer voldoet aan de tien eisen van het 'Keurmerk Objectief Vergelijken'.

Hoe werkt onze Zorgverzekering Vergelijker?

In onze ZorgVergelijker kun je al jouw zorgbehoeftes invullen voor 2020. Vervolgens wordt op basis van jouw zorgwensen een top 3 getoond op volgorde van premie en dekking. Dit gaat geheel onafhankelijk en het kan zelfs zo zijn dat er in de top 3 een zorgverzekering staat vermeld die je niet via ons kan afsluiten. Als je via ZorgKiezer overstapt krijg je een gratis healthcheck cadeau. Tevens kun je een korting ontvangen tot wel 12%.

Wat betekent het 'Keurmerk Objectief Vergelijken?

Het keurmerk geeft consumenten de zekerheid dat de aangesloten vergelijkingssites zich aan een bepaalde gedragscode houden. Deze gedragscode houdt in dat de zorgverzekering die het beste aansluit op de wensen van de klant, altijd als eerste moet worden getoond in het vergelijkingsresultaat, ook als de aanbieder niet samenwerkt met de vergelijkingssite en dus geen vergoeding betaalt. Een zorgverzekering mag nooit hoger scoren in het vergelijkingsresultaat, omdat de aanbieder ervan een vergoeding betaalt. Daarnaast moet de premie die wordt getoond, overeenkomen met het bedrag dat daadwerkelijk van de rekening wordt afgeschreven. 

Start met zorgverzekering vergelijken 

Wil je weten wat de beste zorgverzekering voor jou is? Ga direct naar onze ZorgVergelijker. Wil jij hulp bij het gebruiken van de Zorgverzekering Vergelijker? Dan kun je gratis contact met ons opnemen op het telefoonnummer 020 2611 600. Er staat een team van zorgspecialisten voor je klaar.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2022 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 70 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd