ZorgKiezer.nl

Bel ons

Hulp nodig?   Bel 0202611600
Nu open! Tot 17:30 bereikbaar
Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Zorgverzekering afsluiten

Een zorgverzekering afsluiten voor 2018 is vrij simpel op ZorgKiezer.nl. Bij ons kan je heel makkelijk elke zorgverzekeringen vergelijken en een zorgverzekering afsluiten. Door te vergelijken op kosten, dekking en service vind je de beste en goedkoopste zorgverzekering. Aan de hand van jouw wensen en de persoonlijke situatie komen de zorgverzekeringen naar boven die het beste bij jou passen. Een zorgverzekering afsluiten is eenvoudig geregeld. Je oude verzekering opzeggen is niet nodig, dit wordt automatisch voor je gedaan. Niet zeker wat de beste keuze is voor jou, wij bij ZorgKiezer.nl helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte zorgverzekering en helpen bij de zorgverzekering afsluiten.

Zorgverzekering afsluiten, let op dekking

Ga je een nieuwe zorgverzekering afsluiten, dan is het belangrijk dat de dekking van de verzekering goed aansluit op de zorgkosten. Je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk zorgkosten worden gedekt. De dekking van de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde, maar de aanvullende verzekering verschilt per zorgverzekeraar. De dekking van de aanvullende zorgverzekering moet dus aansluiten bij de eigen wensen en voorkeuren. Bedenk dus goed wat jouw wensen zijn als je een nieuwe verzekering gaat afsluiten.

Eerst de zorgverzekering vergelijken geeft een overzicht van welke zorgverzekeringen het beste aansluiten bij de behoeften. Je kan ook een kijkje nemen in ons vergoedingenoverzicht voor een specifieke dekking per zorgverzekeraar. Heb je de juiste dekking gevonden, online afsluiten is met twee stappen gedaan. 

Besparen op je zorgverzekering

Wij van ZorgKiezer geven jou inzicht in de kosten, de service en de vergoedingen van de verschillende zorgverzekeraars. Wij helpen jou bij het vinden van een goede zorgverzekering die past bij jouw zorgbehoefte. Ga naar onze zorgvergelijker 2018  en kies eenvoudig voor een goedkope verzekering. Sluit hem af via ZorgKiezer en ontvang tot 12% extra korting.

Vragen of hulp nodig?

Bel ons gratis op het nummer 020 261 16 00. Er staat een team van zorg specialisten klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met overstappen.

Jouw voordelen bij ZorgKiezer.nl

 • Tot 12% korting via ons collectief
 • Beste zorgsite 2016
 • Snel & simpel aanmelden
 • Gratis overstapservice

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd