Algemeen

Hier vind je de algemene informatie over zorg en zorgverzekeringen. Je krijgt antwoord op de veel gestelde vragen over je zorgverzekering.

Vergoedingen

Benieuwd naar welke zorgverzekeraar het meeste orthodontie vergoed of hoeveel fysiotherapie je mag gebruiken? Bekijk de vergoedingen van alle zorgverzekeringen op een rij. De vergoedingen kunnen elk jaar veranderen per zorgverzekeraar. Hou dus de vergoedingen van jouw zorgverzekering in de gaten.

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over zorgverzekeringen. Over de meeste onderwerpen is informatie op ZorgKiezer.nl terug te vinden. Kom je er toch niet helemaal uit. Bel ons dan op 020 2611600, dan helpen we je gewoon aan de telefoon!

Overstapservice

Bij het overstappen van zorgverzekering, regelt ZorgKiezer.nl het opzeggen bij jouw huidige zorgverzekeraar. Wanneer je voor 31 december overstapt, zorgen wij ervoor dat jij niks zelf hoeft te doen. Lees meer over onze overstapservice.

Korting

Kom je in 2024 in aanmerking voor korting op jouw zorgverzekering? Bekijk alle collectiviteitskortingen voor jouw zorgverzekeringen in 2024. Stap je over via ZorgKiezer.nl, dan kan je vaak al automatisch gebruik maken van een korting op je zorgverzekering. Kortingen worden bekendgemaakt aan het einde van het jaar.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws over jouw zorgverzekering en zorg? Meld je nu aan voor de ZorgKiezer.nl nieuwsbrief. Je krijg gelijk een melding als alle premies bekend zijn, zodat je op tijd bent met vergelijken en overstappen voor het nieuwe jaar.

Vergoeding Basispakket 2024

Welke zorg wordt er in de zorgverzekering 2024 door het basispakket vergoed? Wat zijn de wijzigingen ten opzichte van 2022? Wij houden je op de hoogte van alle wijzigingen over de basisverzekering, vergoedingen en het eigen risico.